Maged Samy na ongeval: ‘Deze ervaring verandert niets aan mij’

© Image Globe

Maged Samy, de Egyptische voorzitter van Lierse, heeft voor het eerst gereageerd na zijn zware auto-ongeval van een week geleden.

Samy schoof vorige week in de nacht van woensdag op donderdag op de E34 onder een vrachtwagen. Hij zat lange tijd gekneld in zijn voertuig, maar was nooit in levensgevaar.

“Ik weet nog dat ik plots die vrachtwagen voor me zag en dat ik remde. Van de klap zelf weet ik niets meer. Het volgende dat ik me herinner, is dat de mensen van de hulpdiensten met me aan het praten zijn,” zegt Samy op de clubwebsite.

Uiteindelijk kwam hij ervan af met een gebroken neus, een gekloven wenkbrauw, een gebroken beentje in zijn hand en snijwonden in zijn gezicht. Twee dagen na het ongeval mocht hij het ziekenhuis al verlaten.

“Het was een bizarre ervaring maar nu heb ik de bevestiging gekregen dat ik niet bang ben voor de dood. Sommige mensen zouden hier misschien een trauma aan overhouden. Maar nu heb ik eigenlijk alleen maar hetzelfde gevoel als na een nederlaag van Lierse.”

“Deze ervaring verandert niets aan mij. Het enige dat ik nu nog meer apprecieer is de kwaliteit van mijn wagen. Met een andere auto zou ik er niet meer geweest zijn.””

“Ik voel me goed nu, ik heb alleen nog wat hoofdpijn, maar de dokters hebben me pijnstillers gegeven en dat helpt. Mijn verwondingen zijn dus niet evenredig met de schade aan mijn auto. Ik herstel sneller dan verwacht, maar moet nog twee weken rusten.”

De preses was er woensdagavond op het Lisp wel al bij voor de competitiematch tegen Cercle Brugge. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier