Manchester United zet opmars voort

(Belga) Manchester United heeft donderdag op de achttiende speeldag in de Premier League met 2-3 gewonnen op het veld van Hull City. Voor de Mancunians was het de derde competitiezege op rij.

Bij de bezoekers, waar Marouane Fellaini nog weken out is na zijn polsoperatie, startte Adnan Januzaj op Boxing Day op de bank. United stond in de beginfase te slapen en dat strafte de thuisploeg genadeloos af met twee doelpunten in het openingskwartier. Bovendien moest Rafael na achttien minuten al geblesseerd naar de kant. Moyes aarzelde niet en stuurde Adnan Januzaj tussen de lijnen. Amper een minuut later zorgde Smalling al voor de aansluitingstreffer (1-2), na 26 minuten lukte Wayne Rooney de gelijkmaker (2-2). In de 66e minuut zorgde Chester met een owngoal voor de 2-3 eindstand. Januzaj was voor de pauze nog tegen een gele kaart aangelopen. In de stand springt Manchester United voorlopig met 31 punten naar de zesde plaats, op vijf punten van leiders Liverpool en Arsenal. (Belga)