Mario Balotelli komt ongedeerd uit auto-ongeval

© Reuters

Het enfant terrible van Manchester City was dit keer niet in fout.

Balotelli kwam met zijn Bentley in het centrum van Manchester in botsing met een andere wagen. De 21-jarige Italiaan alsook de bestuurder van de andere wagen, een Vauxhall Corsa, bleven beiden ongedeerd, maar één passagier werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.

In 2010 kwam Balotelli ook al eens ongedeerd uit een auto-ongeval, maar in tegenstelling tot toen was hij nu niet in fout, zo bevestigde Manchester City volgens The Guardian.

Fratsen

In Sport/Voetbalmagazine staat deze week een portret van Mario Balotelli, die nagenoeg wekelijks de tabloids siert met een van zijn fratsen. Een overzicht:

– Botste met zijn sportwagen. Toen de politie hem na het ongeluk vroeg waarom hij meer dan 5.000 euro op zak had, antwoordde hij: “Omdat ik rijk ben”.

– Won in 2010 de Golden Boy Award, de trofee voor beste jongere in Europa. In een reactie beweerde hij dat Arsenalspeler Jack Wilshere een onbekende was voor hem. “Neen, ik ken hem niet. Maar de volgende keer dat ik tegen Arsenal speel, zal ik op hem letten.”

– Ging met doelman Gianluigi Buffon (Juventus) op bezoek in een Siciliaanse gevangenis. Kreeg heel veel kussen en schouderklopjes en beantwoordde de vragen van gevangenen.

– Zat tijdens de interland Italië-Faeröer op de bank doodleuk te spelen op zijn iPad. Ontkende dat nadien zonder verpinken.

– Werd de nacht voor de thuiswedstrijd tegen Bolton gespot om halfdrie ’s morgens in een striptent. Een week eerder had hij na een doelpunt nog een T-shirt getoond met ‘Ti amo Raffaela’, een boodschap voor zijn vriendin. (KVDA/MSA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier