Messi’s zoon al meteen socio van Newell’s Old Boys

© Reuters

Messi’s eerste zoon Thiago is nog maar een week oud, maar de kleine spruit maakt wel al deel uit van de socio’s van Newell’s Old Boys, de club waar vader Messi destijds zijn jeugdcarrière begon.

Clubliefde kan ver gaan in het voetbalgekke Argentinië en dat bewijst nu ook Lionel Messi. Zijn eerste zoon Thiago is nog maar een week oud, maar de kleine spruit maakt wel al deel uit van de socio’s van Newell’s Old Boys, de club waar vader Messi destijds zijn jeugdcarrière begon.

“Welkom in onze familie, Thiago”, titelde de club uit Rosario trots op haar internetpagina. Volgens Newell’s zou de beslissing in samenspraak met Lionel en grootvader José Messi genomen zijn. Als geboortegeschenk liet de club voor de kleine Thiago een gepersonaliseerd truitje maken.

Ook de plaatselijke supporters zijn in de wolken met de geboorte van de kleine Messi. Afgelopen weekend ontvouwden ze tijdens de competitiewedstrijd tegen Godoy Cruz al spandoeken om Thiago welkom te heten.

Voor Lionel Messi en zijn vriendin Antonella Roccuzzo was het hun eerste kindje. De sterspeler van FC Barcelona was aanwezig bij de geboorte in een ziekenhuis in Barcelona, samen met zijn ouders. (Belga/INM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier