MLB Bobblehead Pros

Dit downloadbare honkbalspel voor Xbox 360 presenteert zichzelf op een originele en bijzonder luchtige manier.

Dit downloadbare honkbalspel voor Xbox 360 presenteert zichzelf op een originele en bijzonder luchtige manier. Alle spelers zien eruit als bobblehead-figuren. U kent ze ongetwijfeld wel: die plastic popjes met een iets te groot hoofd dat meewarrig heen-en-weer veert of gewillig jaknikt wanneer u het met uw vinger aantikt.

Merkwaardig, maar des te interessanter is dat de game officieel goedgekeurd werd door de professionele Major League Baseball-organistie. Dat wil zeggen dat de sporthelden in het spel gebaseerd zijn op echte atleten.

Toch staat de presentatie van de game in schril contrast met de inhoud. De spelmechaniek en de besturing nemen de sport serieus. Door de vereiste nauwkeurigheid en strakke timing vergt het zelfs heel wat oefening om goeie ballen te werpen of weg te slaan.

Occasionele gamers die aangesproken worden door de looks van het spel, zullen wellicht behoorlijk gefrustreerd geraken door de hoge moeilijkheidsgraad en uitgebreide spelmogelijkheden die in se op hardcore spelers zijn afgestemd.

Score: 7. (DD)

Platform: Xbox 360

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier