NBA 2012/2013: de hoogtepunten (video)

© IMAGEGLOBE

In de Amerikaanse basketbalcompetitie zijn de play-offs begonnen. Tijd voor een terugblik in beelden op het voorbije reguliere kampioenschap.

In de Belgische Ethias League is het nog wachten tot 14 mei, maar in de NBA zijn afgelopen weekend al de play-offs van start gegaan. Dit zijn de matchups in de Eastern Conference: Miami (titelverdediger) – Milwaukee, New York – Boston, Brooklyn – Chicago, Indiana – Atlanta. En in de Western Conference zijn dat Oklahoma – Houston, San Antonio – LA Lakers, Denver – Golden State, LA Clippers – Memphis.

Titelverdediger Miami Heat en Oklahoma City, vorig jaar verliezend finalist, zijn ook nu bij de favorieten om de Larry O’Brien-trofee op hun palmares te schrijven. LeBron James (Miami) is daarenboven ook weer de voornaamste kandidaat om zichzelf op te volgen als MVP van het reguliere kampioenschap.

Action speaks louder than words, wordt wel eens beweerd, daarom bieden we je graag ook een compilatie aan van de beste momenten van het afgelopen NBA-seizoen. Onaardse dunks, heroïsche buzzerbeaters, hallucinante blockshots, grappige bloopers: de voorbije 82 competitiespeeldagen was het allemaal present in de ‘greatest show on earth’. (MS)

De volle zes minuten genieten doe je hier…

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier