Neymar bekogeld vanuit tribune (video)

© EPA

Toptalent van Santos kreeg object in het gezicht en ging tegen de grond.

Sommige supporters slagen er niet in zich te gedragen tijdens een voetbalwedstrijd, dat mocht dit keer Santos-toptalent Neymar ondervinden op het veld van Bolivar La Paz, in de heenwedstrijd van de achtste finales van de Copa Libertadores.

De 20-jarige aanvaller stond in de 78e minuut op het punt een hoekschop te nemen toen hij een object dat door Bolivar-fans uit de tribune werd gegooid, in het gezicht kreeg. Neymar zeeg neer en meteen kwam de oproerpolitie toegesneld om hem te beschermen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gelukkig liep Neymar geen ernstige letsels op en kon hij snel verder spelen, al dreigde de Chileense scheidsrechter Enrique Osses er wel mee de wedstrijd stil te leggen.

Santos verloor de heenwedstrijd uiteindelijk met 2-1. Voetballen in het Hernando Siles-stadion van de Boliviaanse hoofdstad La Paz, dat op 3.600 meter boven de zeespiegel ligt, is vanwege de ijle lucht overigens voor vele clubs geen pretje. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier