Neymar toont zich van kleinste kant met fopduik (video)

© ImageGLobe

Neymar scoorde voor het eerst in vier wedstrijden op de Confederations Cup niet voor Brazilië, maar laat wel op een andere, minder fraaie manier van zich spreken.

Gastland Brazilië heeft zich ten koste van Uruguay (2-1) gekwalificeerd voor de finale van de Confederations Cup. Toptalent Neymar kwam voor het eerst in vier wedstrijden voor de Seleçao op het toernooi niet tot scoren, maar laat wel op een andere, minder fraaie manier van zich spreken. Kort voor affluiten pakte de nieuwe aanvaller van FC Barcelona uit met deze fopduik:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De Uruguayaanse kapitein Diego Lugano zei achteraf dat Neymar ‘erg bedreven is in het doen alsof’. Een uitspraak die bij de Brazilianen in het verkeerde keelgat is geschoten. In een officiële mededeling verdedigt de Braziliaanse voetbalbond haar sterspeler: ‘Lugano probeerde de scheidsrechter onder druk te zetten om de zware tackles die hij maakt op Neymar niet te bestraffen.’ (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier