Pepsi lanceert zijn sterrenteam (video)

Matthias Stockmans
Matthias Stockmans Redacteur van Sport/Voetbalmagazine en Knack Focus.

Drankengigant Pepsi wist wereldsterren als Robin van Persie, Lionel Messi, Sergio Agüero, Sergio Ramos en Vincent Kompany te strikken voor zijn nieuwe promotiecampagne. Samen vormen ze het Pepsi Dream Team 2014.

De campagne moet ‘Live for Now’ gaan heten, een ode aan het gekende adagium ‘carpe diem’, oftewel: pluk de dag. Om het idee wereldkundig te maken werd een hele lijst aan voetbalvedettes verzameld. Onder hen niet de minsten: Lionel Messi, Robin van Persie, Sergio Agüero, Jack Wilshere, David Luiz, Sergio Ramos en Vincent Kompany.

Maar ook minder gekende namen zoals Mohamed Salah (Egypte, speelt bij FC Basel), Clint Dempsey (VS, speelt bij Fulham) of Peter Odemwingie (Nigeria, WBA) maken hun opwachting. Het Dream Team 2014, zoals Pepsi hen doopte, krijgt afbeeldingen op de Pepsi Cola-blikjes. Maar er wordt ook ingezet op reclamefilmpjes. Om de officiële lancering daarvan de te begeleiden loste Pepsi nu al enkele making of-video’s. Messi, Ramos, Wilshere, Agüero, Luiz en Van Persie worden geïnterviewd. Zo kom je onder meer te weten wat de favoriete opwarmingsmuziek van Van Persie en Agüero is.

Bekijk hier het voorstellingsfilmpje met de interviews:

En de ‘behind the scenes’ van de fotoshoot:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier