Rode Duivel Vincent Kompany wordt voor tweede keer papa

Vincent Kompany wordt opnieuw vader.

Vincent Kompany en zijn vrouw Carla verwachten een tweede kindje. Dat melden Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. De geboorte van de tweede spruit is voorzien voor oktober.

De echtgenote van de kapitein van de Rode Duivels en Manchester City brengt op Rock Werchter als festivalreporter momenteel verslag uit voor het VRT-net OP12. Daar kon ze haar bolle buikje moeilijk verbergen.

“Ik ben uitgerekend voor oktober. Maar of het een meisje of een jongen wordt, willen we nog even voor ons houden”, aldus Carla Kompany (Higgs). “Ik verzeker je, een kindje verwachten is het beste gevoel ter wereld. En de zwangerschap verloopt bovendien prima. Ik voel me perfect gezond en blijf dan ook stevig doorwerken”, zegt ze.

Sienna Kompany, de driejarige dochter van Vincent en Carla, krijgt er in oktober dus een broertje of zusje bij. Dezelfde maand, op 11 (In Zagreb tegen Kroatië) en 15 oktober (in Brussel tegen Wales), speelt Vincent Kompany met de Rode Duivels nog twee WK-kwalificatieduels in groep A. (Belga/EE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier