Romelu Lukaku matchwinnaar bij West Bromwich Albion

(Belga) Romelu Lukaku heeft zijn club West Bromwich Albion vandaag de zege bezorgd in de competitiewedstrijd tegen Reading op de vijfde speeldag in de Premier League.

De Rode Duivel, die in de basis startte bij de Baggies, trapte in de 71e minuut de enige treffer uit de partij tegen de netten. Zeven minuten later werd de ex-spits van Anderlecht vervangen, hij kreeg meteen een staande ovatie van zijn fans. Nog in Engeland blijft Chelsea leider na een 1-0 thuiszege tegen Stoke. Bij de Blues werd Eden Hazard na 61 minuten na de kant gehaald en prikte Ashley Cole in de 85e minuut het enige doelpunt binnen. Eerder op de dag zorgden Everton-spelers Kevin Mirallas en Marouane Fellaini voor twee doelpunten in de met 0-3 gewonnen uitwedstrijd bij Swansea. Simon Mignolet moest met Sunderland in blessuretijd een 1-1 gelijkspel toestaan op het veld van West Ham en Christian Benteke ging met Aston Villa met 4-1 onderuit bij Southampton. Beide Rode Duivels stonden een volledige wedstrijd tussen de lijnen. Morgen bekampen Vincent Kompany (Manchester City) en Thomas Vermaelen (Arsenal) mekaar nog en ontvangt het Tottenham van Jan Vertonghen en Moussa Dembélé QPR. (ANA)