Ronaldo, Zlatan en Neymar in fantastisch animatiefilmpje van Nike (video)

In een Pixar-achtig promotiefilmpje van Nike bundelen onder anderen Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic en Neymar de krachten om de passie in het voetbal te redden.

Ook Neymar Jr., Franck Ribéry, Andrès Iniesta, David Luiz en Tim Howard schitteren in het filmpje, zij het allen als animatiefiguurtjes.

De supersterren worden aan de kant geschoven door ‘perfecte clonen’, die berekend en risicoloos voetbal spelen, en moeten hun boterham proberen verdienen met ‘normale’ jobs. In Neymar zag Nike kennelijk een goede kapper, in Ronaldo een model en in Rooney een visser.

De Braziliaan Ronaldo weigert de heerschappij van de clones te aanvaarden en roept de gevallen vedetten bijeen om hen te laten spelen tegen de clones. Inzet van de clash: ’the winner takes it all’: wie verliest, stopt definitief met voetballen – vandaar ook de titel van het Nike-filmpje ‘The Last Game’. Kijk zelf hoe het afloopt… (KVDA)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier