Rugbyfan in de clinch met rugbyspeler (video)

Een 54-jarige rugbyfan die onopgemerkt het veld op kon, komt oog in oog te staan met 106 kilo pure woede.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tijdens de wedstrijd tussen de Blues en de Bulls in de Super15-competitie in Zuid-Afrika gebeurde iets opmerkelijks. In de laatste minuut scoorden de Blues een try die hen het verliezende bonuspunt kan opleveren. Een supporter die onopgemerkt het veld op kon, bracht de gevallen speler wat water terwijl de scheidsrechter overleg pleegde met zijn assistenten.

Drinkbus

Keven Mealamu kwam, uit bezorgdheid, poolshoogte nemen bij de gewonde speler en als beide spelers het veld weer opstappen, gooit de achtergebleven supporter een drinkbus naar Mealamu’s hoofd. De speler die deeluitmaakt van de Nieuw-Zeelandse wereldkampioenen kan daar niet mee lachen en wil onmiddellijk verhaal gaan halen bij de 54-jarige Johannes Nel uit Pretoria. Gelukkig voor de supporter was er ook een speler van zijn favoriete ploeg in de buurt.

Gearresteerd

Johannes Nel werd onmiddellijk meegenomen door de veiligheidsdiensten en overgedragen aan de politie die de man arresteerden. Nel werd aangeklaagd voor slagen en verwondingen maar mocht naar huis aangezien noch Mealamu noch de Bulls een klacht neerlegde. The Blues hebben een verontschuldiging vanwege de bestuursraad, de trainers, de ploeg en alle fans gestuurd die aanvaard werd door de betrokken speler. De Blues wonnen de wedstrijd met 23-29. (SB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier