Serie A – Nainggolan bezorgt Cagliari een punt tegen Inter Milaan

(Belga) Radja Nainggolan heeft Cagliari zondag een punt bezorgd tegen Inter Milaan (1-1). Op de zesde speeldag in de Serie A maakte hij de gelijkmaker voor de Sardijnse club.

In een wedstrijd met veel doelkansen opende Inter in de 75e minuut de score via Mauro Icardi. Een kleine tien minuten later bracht Nainggolan, die in de 57e minuut een gele kaart pakte, het scorebord opnieuw in evenwicht. De Belg van Indonesische afkomst legde aan van buiten het strafschopgebied en zijn schot belandde via het been van Rolando in doel. Cagliari telt 7 punten, goed voor de 11e plaats in de Italiaanse eerste klasse. Lazio Rome kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel op het veld van rode lantaarn Sassuolo. Nochtans brachten Dias (50.) en Candreva (54.) de ‘Biancocelesti’ op een 0-2 voorsprong. Schelotto op hoekschop (55.) en Floro Flores (76.) zorgden uiteindelijk voor een puntendeling. Luis Pedro Cavanda werd bij Lazio vlak na de gelijkmaker van Floro Flores vervangen. Lazio staat zesde met 10 punten. (Belga)