Standard in top zes na 0-2 zege bij Waasland-Beveren

(Belga) In de laatste wedstrijd van de achttiende speeldag in eerste klasse heeft Standard een 0-2 zege geboekt bij Waasland-Beveren. Bij de rust stonden de Luikenaars 0-1 voor. Imoh Ezekiel opende de score in de 12e minuut. In blessuretijd legde William Vainqueur de eindstand vast.

Door de zege komt Standard de top zes binnen. Het is vijfde, op elf punten van leider RSC Anderlecht. Waasland-Beveren blijft voorlaatste, op twee punten van Lierse en met drie punten voor Cercle Brugge.De stand na de 18e speeldag: 1. Anderlecht (40), 2. Zulte Waregem (34), 3. Lokeren (33), 4. Genk (32), 5. Standard (29), 6. Club Brugge (29), 7. Kortrijk (28), 8. Bergen (27), 9. OHL (26), 10. AA Gent (21), 11. KV Mechelen (20), 12. Beerschot (18), 13. Charleroi (18), 14. Lierse (16), 15. Waasland-Beveren (14), 16. Cercle Brugge (11). (VIRGINIE LEFOUR)