The Graham Norton Show

© IMAGEGLOBE

Vrijdag 26 april – BBC 1 – 23.35u (herhaling maandag 29 april om 00.55u)

Graham Norton is het Ierse antwoord op Paul De Leeuw. Oké, misschien iets minder schreeuwerig en extravagant, maar minstens even onconventioneel in zijn interviewstijl en presentatietechniek. Graham Norton deinst er niet voor terug te koketteren met zijn geaardheid (Norton is openlijk gay) en durft de celebrities die bij hem op de sofa plaatsnemen onverwachte en ongepolijste vragen voor te leggen.

Deze week op de schoot bij Graham Norton: de Britse F1-rijder en ex-wereldkampioen Lewis Hamilton. De man die een haat-liefde onderhoudt met de media nadat onder meer zijn woelige relatie met Nicole Scherzinger (zangeres van de Pussycat Dolls) breeduit in de tabloids werd uitgesmeerd, net als zijn slechte verstandhouding met zijn vader Anthony Hamilton of met zijn collega Felipe Massa. Genoeg gesprekstof dus voor Graham Norton, en benieuwd in hoeverre hij de F1-vedette zal bestoken met ‘lastige’ vragen.

Andere gasten in deze aflevering: komiek Dara O’Briain, de Spaanse filmregisseur Pedro Almodovar en zangeres Alison Moyet. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier