Trickshots: Tony Parker vs Rémi Gaillard (video)

Tony Parker (R) © Belga Image
Matthias Stockmans
Matthias Stockmans Redacteur van Sport/Voetbalmagazine en Knack Focus.

Frankrijk verbaasde op het WK basketbal in Spanje door Litouwen te verslaan in de kwartfinales. Een stunt, omdat het zonder sterspeler Tony Parker gebeurde. Die hield zich ondertussen bezig met een trickshotcontest tegen de Franse komiek Rémi Gaillard.

Gaillard is in Frankrijk, en ver daarbuiten, een bekende naam. Niet alleen doet hij stand-upcomedy, nog meer faam geniet hij dankzij zijn uitzonderlijke talent met een voetbal. Daar kan hij de meest verrassende trucs mee uithalen. Geregeld daagt hij bekende topsporters uit voor een wedstrijdje, die worden dan op You Tube gezet.

Het recentste slachtoffer is NBA-vedette Tony Parker, spelverdeler van de San Antonio Spurs. Het boegbeeld van de Franse nationale ploeg gaf forfait voor het WK dat momenteel plaatsvindt in Spanje, omdat hij zich in alle rust wilde voorbereiden op het nieuwe seizoen. Tijd genoeg dus voor een ludiek duel met Rémi Gaillard.

Het resultaat: een serie haast onmogelijke trickshots met basketbal en voetbal. Zo onwaarschijnlijk dat het niet uit te sluiten valt dat er met de beelden geknoeid werd. Anderzijds: te leuk om jullie te onthouden. Oordeel vooral zelf…

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier