Uit het archief: Kobe Bryant scoort 81 punten tegen Toronto

© Imageglobe/Gus Ruelas

Sport/Voetbalmagazine brengt deze week zes pagina’s over het levensverhaal van Kobe Bryant. De guard van de LA Lakers werd een scoremachine die in het seizoen 2005-2006 goed was voor 35,4 punten per wedstrijd. Absoluut hoogtepunt was de partij tegen de Toronto Raptors, waarin Bryant liefst 81 punten scoorde.

Sport/Voetbalmagazine brengt deze week zes pagina’s over het levensverhaal van NBA-vedette Kobe Bryant. De guard van de LA Lakers werd een scoremachine die in het seizoen 2005-2006 goed was voor 35,4 punten per wedstrijd, het hoogste gemiddelde sinds Michael Jordan in het seizoen 1986-1987.

Absoluut hoogtepunt was de partij tegen de Toronto Raptors, waarin Bryant liefst 81 punten scoorde. Het op een na hoogste aantal in een NBA-match en volgens kenners de beste individuele prestatie ooit, aangezien recordhouder Wilt Chamberlain in 1962 zijn 100 punten met zijn neus aan de ring scoorde en een kwart van zijn punten cadeau kreeg.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier