Van het toppunt van geluk naar de diepste diepten van de nederlaag (video)

Het pad tussen hemel en hel kan soms heel erg kort zijn. Dat ondervond een 18-jarige motorrijdster terwijl ze drie meter hoog in de lucht zweefde.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een Australische motorrijdster zal zich haar laatste race voor de rest van haar leven beklagen. Tijdens de X Games in Los Angeles gaf Megan Rutledge een zekere overwinning uit handen door net voor de eindstreep een zegegebaar te maken waarna ze de controle over haar motor verloor en zo ten val kwam. Ze eindigde ver van de eerste plaats die voor het eerst in haar leven zo binnen handbereik lag.

‘Van het toppunt van geluk naar de diepste diepten van de nederlaag,’ becommentarieerde een lyrische sportverslaggever de beelden van de diep ontgoochelde 18-jarige motorrijdster die na de wedstrijd in tranen uitbarstte. ‘Het was de eerste keer dat ik aan de leiding lag,’ zei Rutledge. ‘Ik wilde dit vieren maar maakte een fout. Zonder dit gebaar had ik de wedstrijd nooit verloren.’

Volgens The Washington Post zat er voor het meisje niets anders op dan ‘vol schaamte af te druipen.’ (EE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier