Video: waarom iedereen Hazard wil

© Dave Winter / Icon Sport

Dit compilatiefilmpje toont waarom onze landgenoot zo gegeerd is aan de overkant van het kanaal.

Manchester United, Arsenal en nu weer Tottenham dat openlijk zijn liefde verklaart voor Eden Hazard. Dit compilatiefilmpje toont waarom onze landgenoot zo gegeerd is aan de overkant van het kanaal.Eden Hazard (21) liet al optekenen dat hij liefst naar de Premier League verkast aan het eind van dit seizoen. Alex Ferguson kwam hem al persoonlijk bekijken en afgelopen weekend gaf ook Harry Redknapp, coach van Tottenham, openlijk toe dat zijn club heel ver wil gaan om de Belgische dribbelkont deze zomer in te lijven. “Ik heb hem ondertussen meerdere keren aan het werk gezien. De laatste keer op 15 januari tegen Marseille. Ik ben absoluut gek van hem,” vertelde Redknapp in L’Equipe.

Waarom Hazard zo gegeerd is, kan je zien in dit recente compilatiefilmpje. Dribbels, passes achter het steunbeen en wondergoals: ze passeren allemaal de revue in dit geüpdate overzicht.

Overigens constateerde L’Equipe dat Hazard efficiënter werd dit seizoen: met 855 geslaagde passes op 1.090 en met 57 gelukte dribbels voert hij beide ranglijsten aan. Ook scoorde hij tot dusver al elf keer, terwijl hij vorig seizoen afsloot met zeven treffers. (MS)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier