VS ontdekken 14-jarig basketwonder Seventh Woods (video)

Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Manager online redacties

Seventh Woods is een naam om te onthouden. De 14-jarige Amerikaan heeft net zijn ‘freshman year’ achter de rug aan de Hammond High School in Columbia en maakte een verpletterende indruk.

Seventh Woods is een naam om te onthouden. De 14-jarige Amerikaan heeft net zijn ‘freshman year’ achter de rug aan de Hammond High School in Columbia, in de staat South Carolina, en maakte een verpletterende indruk. Woods, die met 1,85 meter niet eens uitzonderlijk lang is, haalde dit seizoen een gemiddelde van 19,3 punten, 4,3 assists, 3,5 rebounds en 2,7 steals per wedstrijd. Zijn beste prestatie leverde hij twee dagen na Kerstmis in de wedstrijd tegen Cross High: met maar liefst 47 punten leidde hij zijn team naar een 87-66 overwinning. Woods speelt met nummer 23 en dus heeft de vergelijking met Michael Jordan niet lang op zich laten wachten.

Bekijk zelf tot wat de jongen allemaal in staat is. Deze mixtape werd op 5 dagen tijd meer dan 5 miljoen keer bekeken op YouTube…

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier