Wat doen Kevin en Jonathan Borlée om zich goed in hun vel te voelen?

Topsporters laten niets aan het toeval over. Zo zien de broers Borlée er op een grote atletiekpiste even glad en elegant uit als tijdens een acte de présence. Als nieuwe gezichten van de Shaver S9000 Prestige van Philips blijven ze trouw aan zichzelf én aan hun winnaarsmentaliteit.

Volgens Kevin Borlée is een verzorgd voorkomen belangrijk: “Je goed voelen, dat is eigenlijk het allerbelangrijkste. Als ik mooi geschoren ben, dan voel ik mij op mijn gemak en klaar voor de strijd. Je goed in je vel voelen, dat kan volgens mij écht het verschil maken. Dat geldt in mijn geval zowel voor sportevents als voor zakelijke afspraken. Je moet een zekere présence uitstralen. Zeker omdat wij ook bepaalde verplichtingen hebben. Uiteraard doe ik ook mijn best voor mijn familie en vrienden, maar dan kies ik voor een eerder casual look.”

Zijn broer Jonathan treedt hem bij: “Het is ook een kwestie van aandacht te hebben voor je publiek en je omgeving. Wie zichzelf respecteert, respecteert ook de anderen.” Beide atleten hebben een hekel aan een geïrriteerde huid na het scheren of een slordige look. Ze doen er dus alles aan om zich zo goed mogelijk in hun vel te voelen.

Gedeelde waarden

De twee atleten werken sinds kort samen met Philips. Kevin Borlée legt uit: “We zoeken samen met onze manager sponsors die dezelfde waarden nastreven als wij. Met Philips hadden we meteen een zeer goede klik.” En ze hebben duidelijk oog voor detail, precisie en perfectie.

Nieuwe uitdagingen

In de topsport krijg je echte levenslessen mee. “Sinds wij aan wedstrijden meedoen, stellen we ons jaar na jaar een doel. Dit zal later – na onze carrière in de atletiek – zeker nog van pas komen”, aldus Kevin Borlée. Jonathan beaamt dit: “Ons leven na de atletiek zal een sprong in het onbekende zijn. Het idee de topsport achter ons te laten, brengt ergens wel wat stress mee zich mee. Maar ik weet dat ik alles op alles zal zetten, net zoals ik altijd heb gedaan. We hebben zeker toekomstplannen, maar momenteel blijven we ons focussen op de Olympische Spelen in Tokio. De uitdaging zal zijn om in vorm aan de start te verschijnen, want Kevin en ik zijn al 33 jaar. Maar we zijn gemotiveerder dan ooit. En we hebben één doel voor ogen: snel lopen! Alleen, in de aflossing en in de aflossing gemengd. Enkel de prestatie telt, en daar trainen we voor.”

Wat doen Kevin en Jonathan Borlée om zich goed in hun vel te voelen?

Sport, maar anders

Dan blijft nog de vraag of de twee broers later nog zo’n parallel parcours zullen afleggen. “Samenwerken is onze grote sterkte, maar we zullen zeker ook dingen apart doen”, aldus Kevin Borlée. “We zijn vooral enorm perfectionistisch. Dus wat we ook doen, we zullen ons altijd voor de volle 100% geven. We zijn tweelingbroers en krijgen hierdoor nu eenmaal vaak gezamenlijke opdrachten”, vult Jonathan aan. Eén ding staat vast: de naam Borlée blijft synoniem met succes. Dankzij het scheerapparaat Shaver S9000 Prestige van Philips met bijzondere precisiemesjes zijn de broers – net als elke man – piekfijn geschoren, zelfs met een baard van 7 dagen.

Wat doen Kevin en Jonathan Borlée om zich goed in hun vel te voelen?

Ultieme precisie en perfect comfort

  • De NanoTech-precisiemesjes snijden elk haartje uiterst precies af voor een ultiem gladscheerresultaat.
  • Het huidcomfortsysteem staat garant voor een piekfijn resultaat en een perfect comfort, zelfs bij een baard van 7 dagen.
  • Comfortabel nat of droog scheren.

Ontdek de Shaver S9000 Prestige op Philips.be.