West klopt East met 143-138 in NBA All Star Game (video)

© Reuters

Het 62e NBA All Star Game is gewonnen door de selectie uit de Western Conference. Onder aanvoering van een beresterke Chris Paul won West met 143-138 van East.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het 62e NBA All Star Game is gewonnen door de selectie uit de Western Conference. Onder aanvoering van een beresterke Chris Paul won West met 143-138 van East. Chris Paul tekende in Houston voor 20 punten en 15 assists. De vedette van de Los Angeles Clippers werd na de wedstrijd uitgeroepen tot Most Valuable Player (MVP). Kevin Durant van Oklahoma City werd met 30 punten topschutter van de wedstrijd. Carmelo Anthony (New York Knicks) kroonde zich met 26 punten tot beste schutter in het verliezende kamp.

In het begin van de wedstrijd trakteerde superster LeBron James (Miami Heat) de toeschouwers meteen op twee ‘alley-oops’:Het NBA All Star Game, een duel tussen de beste spelers uit de Noord-Amerikaanse profbasketcompetitie NBA, wordt sinds 1951 gespeeld. Het Westen won zondag voor het derde jaar op rij. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier