Geboren in Luik op 20 april 1980

Vriendin : Camille

Wat is je levensmotto ?

“Profiteer van elke dag zoals hij komt. Dat is niet altijd even gemakkelijk, maar ik vind dat we moeten proberen om uit elke dag het maximum te halen.”

Heb je ooit een casino bezocht ?

“Ja, ik heb dat een tweetal keer met vrienden gedaan. Uit nieuwsgierigheid. Ik vond het wel plezierig, maar het is toch bij die enkele keren gebleven. Ik weet dat zoiets heel verslavend kan werken.”

Volg je de verkiezingsstrijd die er nu heerst ?

“Ik woon in Frankrijk, dus de heisa gaat een beetje aan mij voorbij. Ik moet eerlijk toegeven dat politiek mij helemaal niet interesseert.”

Heb je een hart voor de natuur ?

“Ja, ik hou van onze natuur en heb respect voor de omgeving. Ik probeer zo milieuvriendelijk mogelijk te leven.”

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit kreeg ?

“Ik heb al veel geschenken gekregen die mij een groot plezier deden. Ik hou van uurwerken, technische snufjes, te veel om op te noemen.”

Welke Europese stad veroverde je hart ?

“Ik hou wel van Londen en Parijs. Ook Amsterdam kan mij bekoren. Ik ga er heen om gewoon wat rond te lopen of om te winkelen. Ik bezoek een tot twee keer per jaar een Europese stad.”

Welke vijf eigenschappen typeren jou ?

“Ik denk dat ik iemand ben die zich niet gemakkelijk laat neerhalen. Ik ben ook vrijgevig, vooral ten opzichte van de mensen die ik goed ken. Ik ben vriendelijk, al kan dat ook een slechte eigenschap zijn. In het verleden ben ik misschien wel te vriendelijk geweest tegen bepaalde mensen. Daar wordt soms van geprofiteerd. Mijn negatieve kanten zijn dat ik jaloers ben en een tikkeltje bezitterig.”

Wat is je favoriete buitenlandse voetbalploeg ?

“Dat is zonder twijfel Real Madrid. Het is een club met sterren en vedetten, daar hou ik wel van. Ik volg hun prestaties wekelijks.”

Ben je een vroege vogel of slaap je graag lang uit ?

“Aangezien we bij AA Gent meestal ’s morgens trainen, moet ik bijna dagelijks vroeg opstaan. Maar van ochtendhumeur heb ik geen last.”

Van welk beroep droomde je als kind ?

“Ik wou altijd voetballer worden, heb nooit aan iets anders gedacht.”

Kan je goed koken ?

“Nu wel. Ik denk wel dat ik ongeveer alles kan klaarmaken. Soms draait dat wel eens uit op een kleine ramp ( lacht), maar meestal gaat het goed. Ik heb veel geleerd van de kookkunsten van mijn moeder en grootmoeder en daardoor kan ik nu mijn plan trekken.”

Ben je een doe-het-zelver ?

“Oei, niet echt. Ik probeer er een te worden, maar het is allesbehalve een van mijn beste eigenschappen. Als ik aan iets begin, wil ik eigenlijk al dat het achter de rug is.”

Wat zijn de hoofdkleuren in je interieur ?

“De belangrijkste kleur bij ons is rood. Dat is voornamelijk de keuze van mijn vriendin Camille, zij heeft zich met de decoratie van onze woonst beziggehouden.”

Wat doe je graag in je vrije tijd ?

“Ik maak graag wandelingen en speel af en toe tennis. Daarnaast loop ik graag door de winkelstraten of pik ik een filmpje mee in de bioscoop. Sinds kort speel ik ook golf, althans dat probeer ik.”

Kijk je regelmatig televisie ?

“Elke dag. Meestal zijn dat dan films die ik huur op dvd. Ik houd vooral van thrillers, sciencefiction daarentegen zegt mij absoluut niets. Soms kijk ik ook naar series. Momenteel volg ik Lost en Prison Break.”

Eet je regelmatig op restaurant ?

Ja, toch wel. Ik denk gemiddeld ongeveer een keer per week. Mijn favoriete gerecht is dan gegrilde entrecote met verse salade en frietjes. Daarbij hoort natuurlijk ook een goed glas wijn.”

Waar ging je het laatst op reis ?

“Naar Dubai. Het was wel leuk, maar het was zeker niet onze beste vakantie ooit. Eerder zoiets wat je een keer in je leven gezien moet hebben. Ik vond het er eerlijk gezegd een beetje te oppervlakkig.”

LEEN MALLEZIE

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier