Het lijkt me hilarisch. Indien het niet zo triestig zou zijn. Ontelbare keren werden de laatste jaren beslissingen tot in het extreme gefloten in het voordeel van Brugge, zowel door de arbitrage zelf als na inmenging van de VAR.

Maar wanneer het één enkele keer bij een twijfelgeval niet naar hun wens gaat, schreeuwen ze moord en brand.

Vormer en co: wees mannen en niet zulke mietjes. Geef toe dat den Antwerp en zeker Genk de week ervoor veel sterker speelden.

Vorige play-off 1 maakte Vormer gelijk met een handsbal in de titelwedstrijd en dan hoor je ze niet.

Bij een twijfelachtige buitenspel tegen Anderlecht viel de Clubvoorzitter uit zijn rol en bleek in herhaling dat hij ongelijk had. Bij Brugge-Anderlecht dit seizoen werd op het laatst bij een 2-1-stand een penalty voor Anderlecht geweigerd, ook toen na de herhaling bleek dat de fout duidelijk binnen het strafschopgebied was. Maar bij de VAR zat een zekere Boucaut, de zwakste van allemaal.

Op den duur dachten insiders en oud-scheidsrechters aan complottheorieën omdat de voorzitter van Brugge de grote man van de bond is.

Die man moet om deontologische en ethische reden al lang opstappen met zijn dubbele agenda, waarbij ook alles in het werk gesteld werd opdat het Eurostadion er niet kwam en België zich internationaal belachelijk maakte.

Ik heb het gehad met dat gezever van Club Brugge.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier