Spelers die minder dan vijf competitiewedstrijden speelden .

18. Michael Klukowski (verdediger)

Chris Van Puyvelde : “Hij wordt een zeer bruikbare aanwinst. Zeer goede leerling, die op alle onderdelen een onderscheiding haalt. Fantastische pass en schot, zowel links als rechts. Dekt goed naar binnen toe, mooie traptechniek. Ongelofelijk gedreven, een stille en rustige werker met een voorbeeldige trainingsmentaliteit. Je merkt duidelijk dat hij een product is van de Franse school : techniek die er werd ingeslepen zoals bij een diamant, gekoppeld aan inzicht. Zal zeker slagen.”

16. Sergiy Serebrennikov (middenvelder)

Van Puyvelde : “Kreeg dit seizoen problemen met de buikspieren. Beschikt over een groot loopvermogen, is vrij polyvalent. Op FC Brussels speelde hij als verdedigende middenvelder een beresterke partij. Kan het spel verleggen. Op en top prof, werd gekneed door Valery Lobanovski. Is een humorist, kan raar uit de hoek komen, maar zo kent niemand hem. Altijd positief ingesteld en hard voor zichzelf.”

28. Bart Vlaeminck (middenvelder)

Van Puyvelde : “Maakte veel progressie. Een van de jongeren die veel concurrentie heeft, maar offensief gevaarlijk heerschap. Goed schot, zowel links als rechts, technisch sterk, behoorlijk snel. Nog te vroeg om hem nu al uit te lenen.”

21. Sebastian Hermans (aanvaller)

Van Puyvelde : “Net geopereerd aan de enkel. Een laatbloeier, want zijn biologische leeftijd stemt niet echt overeen met zijn werkelijke ouderdom. Ik vrees dat, als we hem definitief laten vertrekken, we er ongelofelijk spijt van zullen hebben. Het is een diamant. Sebke is dribbelvaardig, snel, zuiver tweevoetig en technisch subliem. Is zoals een mug. Geeft je een steek en blijft je achtervolgen. Moet alleen nog wat krachtiger worden en zware belasting vermijden. Verstan-dige jongen, die zichzelf in het verleden te veel druk oplegde.”

34. Jeanvion Yulu-Matondo (aanvaller)

Van Puyvelde : “Bijzonder snel, krachtig, scoort gemakkelijk en is nu al dé publiekslieveling. Hij wil er absoluut komen en heeft een goed voorbeeld met zijn neef Nzelo Lembi. Belt geregeld met hem, volgt zijn tips en wordt goed begeleid door zijn vader. Heeft dezelfde gedrevenheid als Lembi. Weet verdomd goed wat hij wil. Als hij met zijn voeten op de grond blijft, kan het een topper worden. Anders dreigt het verval, zoals bij Elos Elonga Ekakia. Kijkt nu nog maar net uit de wieg, maar zijn mentaliteit zit goed. Zijn linkse voet en de balaanname zijn voor verbetering vatbaar.”

In competitieverband niet gebruikt.

13. Glenn Verbauwhede (doelman)

23. Stijn Stijnen (doelman)

32. Günther Vanaudenaerde (verdediger)

27. Vincent Provoost (middenvelder)

33. Jason Vandelanoitte (verdediger)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier