Vorige week verloor PSG met 2-1 in Dortmund. Na de wedstrijd waarschuwde Thomas Meunier dat er drukke weken aankomen en de spelers voldoende rust moesten nemen. Een duidelijke vingerwijzing naar de feestbeesten bij PSG. Maar Meuniers woorden waren aan dovemansoren gericht: twee dagen later werden Neymar, Mbappé, Cavani, Navas, Di María en Icardi op een uitbundig verjaardagsfeestje gespot.

Een slechte week voor Ajax. Het verloor in de competitie met 1-0 op Heracles. Misschien was het nog onder de indruk van de 2-0-nederlaag op Getafe in de CL. Daar had het wel reden tot klagen, want de Spanjaarden vertraagden het spel zo dat er amper 42 minuten effectieve speeltijd overbleef. Een dieptepunt.

Vorige vrijdag won Eendracht Aalst (tweede amateurklasse) in eigen huis zijn ‘carnavalswedstrijd’ tegen Spouwen-Mopertingen ( what’s in a name bij carnaval…). In Nederland heeft carnavalsstad Tilburg al twáálf jaar geen thuismatch meer in het carnavalsweekend. En het vergaat Willem II in die matchen op verplaatsing niet goed: slechts één keer kon gewonnen worden. Vorig weekend werd bij FC Emmen verloren met 4-2

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier