Hoe is het voor jou en Manuela allemaal begonnen ?

We leerden elkaar ongeveer drie en een half jaar geleden kennen op Roefel ( de dag van het kind, nvdr), toen we beiden deel uitmaakten van de leidersgroep in Sint-Truiden. Manuela had toen tijdens een wandeling een kindje op haar arm dat aan het slapen was. Ik zag aan haar dat ze moe begon te worden en ik heb het kleintje dan maar overgenomen. Toen is de vonk wel overgeslagen, denk ik, want een dag later was het al bingo ( lacht).

Doet muziek je iets ?

Toch wel. Zo gingen we onlangs nog naar het concert van Clouseau in het Sportpaleis en dat vond ik wel de moeite om eens mee te maken. Het was voor mij het allereerste concert dat ik live meemaakte. Het eerste half uur was ik dan ook echt onder de indruk van de overweldigende sfeer. Nochtans is Clouseau normaal gezien niet echt mijn genre van muziek. We gingen vooral omdat Manuela hen graag hoort. Zelf hou ik vooral van afwisselende pop en house-muziek. Ik ben geen freak, maar kan af en toe wel genieten van een mooi muziekje en een concert is zeker voor herhaling vatbaar.

Heb je een passie ?

Zonder twijfel films ! Ik ben verzot op films kijken. In onze living staat een heel cinema-systeem en ik heb toch al een behoorlijke collectie films. Wanneer iemand voor mij een cadeautje moet kopen, is dat nooit echt moeilijk, want ik heb het liefst van al gewoon een film om aan mijn verzameling toe te voegen. Vroeger ging ik ook wekelijks naar de cinema. Nu gaan we nog geregeld en wanneer ik thuis een vrij moment heb, kruip ik ook in mijn zetel en zet ik de video op. Mijn voorkeur gaat uit naar actie en thrillers.

Hoe belangrijk is een mooie wagen voor jou ?

Net als de meeste jongens hou ik ook van mooie auto’s. Ze moeten vooral zo snel mogelijk gaan, am moet ik zeggen dat ik op dat gebied al kalmer geworden ben hoor ( lacht). Momenteel rijd ik met een Audi A4. Mijn vader heeft een Audi-garage, vandaar. Mijn wagen is een beetje uitgebouwd en dat vind ik wel mooi. Het mag alleen niet te overdreven zijn : gewoon wat sportiever maken is voor mij voldoende.

Welk voorwerp in huis heeft voor jou een speciale betekenis ?

Goh, ik denk dat het vooral heel duidelijk is wat dat voor Manuela is… ( Heel het huis staat vol dingen van Disney, nvdr) ( lacht). Zij is echt verzot op Disney. Persoonlijk vind ik alles in huis heel mooi. We hebben lang genoeg moeten sparen om ons dit huis te kunnen veroorloven en nu het van ons is, ben ik er best fier op. Als ik zelf toch één ding moet kiezen, denk ik dat het mijn televisie zou zijn.

Met wie zou je wel eens willen vastzitten in een lift ?

Met Manuela ( lacht) ! En ik heb ook nog wel iemand anders : met Jennifer Lopez. Zij straalt gewoon iets uit ! Ik heb ook bijna alle films van haar gezien, alle muziekclips… Ze is gewoon een bijzonder mooie vrouw.

Je hebt als voetballer veel vrije tijd. Verveel je je soms ?

Nee, het grootste deel van mijn vrije tijd breng ik samen met Manuela door. We zijn allebei verzot op gezelschapspelletjes, dus we weten altijd wat te doen. Ik speel het liefst van al stratego. ( Manuela lacht : “Ja, omdat hij dan altijd wint.”) Dat is wel waar, we kunnen geen van beiden goed tegen ons verlies.

Welke dromen wil je zeker nog realiseren ?

Mijn grootste droom is dat ik met Manuela gelukkig mag blijven en dat we in goede gezondheid blijven. Verder hoop ik natuurlijk ook op een sportieve zet voorwaarts, maar dat zullen we wel zien als het zover is. Ik wil me eerst blijven bewijzen bij Sint-Truiden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier