Rode Duivelsboekje

Ook op een afstand van 8000 kilometer van België klopt er een warm hart voor onze Rode Duivels!

Ik heb een boekje geschreven met als titel: WK Rode Duivels – We worden wereldkampioen! Dit boekje is eveneens beschikbaar in het Frans onder de titel: Coupe du monde Diables Rouges – Nous serons champions du monde! Beide zijn te koop via bol.com.

De redenen waarom ik dit laat weten, zijn de volgende.

Ten eerste ben ik een grote fan van onze jongens!

Ten tweede zitten er in dit boekje een aantal boodschappen vervat die onze jongens kunnen inspireren, aanzetten tot reflectie, doen lachen en bovenal kunnen aansporen om boven zichzelf uit te stijgen.

Maar vooral: ik heb dit boekje geschreven met in gedachten een jongetje van acht jaar bij wie vorig jaar de ziekte van Duchenne werd vastgesteld. Jimmy is zijn naam. Het is een guitig kereltje en het zoontje van een hele goede vriendin die in Zaventem woont. Een deel van de opbrengsten gaat naar het Duchenne Parent Project Belgium, alsook naar de mama van Jimmy.

Het zou heel bijzonder zijn mocht deze actie ruim ondersteund worden.

Al uw reacties en sportgerelateerde zoekertjes zijn welkom bij Sport/Voetbalmagazine, Raketstraat 50 bus 5, 1130 Brussel of via e-mail : sportmagazine@roularta.be. De redactie behoudt zich het recht voor teksten in te korten of te weigeren. De schrijver moet zijn naam en woonplaats vermelden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier