Roland Duchâtelet: toch een licht in de duisternis dat over ons voetbal valt, toegevend dat het voetbal (te) veel emotie is. Hij slaat nagels met koppen en laat iedereen in zijn waarde, behalve het staatsapparaat, dat inderdaad afgaat als een gieter en alles op zijn beloop laat…

Dat Standard in 2014 geen kampioen werd door matchfixing, is dan weer de emotie die Duchâtelet overvalt. Standard kreeg immers zelf voldoende kansen en benutte die op beslissende momenten niet. Dat zeg ik als Standardfan!

Roland, mijn opperste waardering omdat je altijd keuzes maakt, en niet in het grijs blijft hangen. Chapeau voor wat je bereikt hebt, rijkentaksen zullen inderdaad geen meerwaarde betekenen op lange termijn, wel structurele maatregelen, waar iedereen aan de onderkant van de ladder begint en niet gaat zaniken omdat een ander het beter heeft.

Fijn om je artikel te lezen in Sport/Voetbalmagazine, en verder alle succes!

Al uw reacties en sportgerelateerde zoekertjes zijn welkom bij Sport/Voetbalmagazine, Raketstraat 50 bus 5, 1130 Brussel of via e-mail : sportmagazine@roularta.be. De redactie behoudt zich het recht voor teksten in te korten of te weigeren. De schrijver moet zijn naam en woonplaats vermelden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier