Sportmagazine.be

In 2022 trekken wij meer dan ooit de kaart van onze site sportmagazine.be. Met dit charter van 10 punten willen we op dat vlak een engagement met u, de lezer, aangaan.

1. Op sportmagazine.be kan u terecht voor de belangrijkstevoetbal- en sportactualiteit zodat u constant de polsslag van de actualiteit voelt.

2. Daarnaast brengen wij op onze site op regelmatige basis achtergronden bij actuele gebeurtenissen en relevante, spitante opinies.

3. Er zijn een aantal vaste wekelijke afspraken op sportmagazine.be. Zoals, iedere maandag, de 3 vragen aan hoofdredacteur Jacques Sys waarin wordt teruggekeken op de actualiteit van het weekend.

4. Daarnaast bespreken we de voorbije speeldag ook vanuit tactisch oogpunt. Wat sprong er op dat vlak het meest in het oog, welke tactische verschuivingen hadden een invloed op de wedstrijd?

5. Ook 10 opvallende cijfers moeten verduidelijking en verheldering brengen over het voorbije sportweekend en een en ander in een andere context plaatsen.

6. Er is aandacht voor wat er in het buitenland gebeurt. Frappante gebeurtenissen en verschuivingen bij buitenlandse voetbalclubs, een Belgische voetballer in het buitenland, het passeert allemaal de revue.

7. Elke week blikt de redactie vooruit op de belangrijkste wedstrijden en ieder weekend pakken we uit met verhalen en anekdotes uit de oude doos.

8. Wij hechten belang aan uw mening. Via polls en enquêtes bevragen we u regelmatig over bepaalde onderwerpen. Zo vindt u deze maand in Sport/Voetbalmagazine het door u samengestelde beste elftal van de Premier League.

9. In onze dagelijkse gratis nieuwsbrief krijgt u een mooi overzicht van de nieuwste artikels op sportmagazine.be.

10. Wij voeren kwaliteit hoog in het vaandel. Mocht u opmerkingen hebben of fouten zien, mag u ons daar steeds op attenderen via sportmagazine@roularta.be.

Sportmagazine.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier