Stel een vraag aan onze Secret Footballer

Sinds het begin van het seizoen levert onze Secret Footballer elke maand een bijdrage in Sport/Voetbalmagazine. Je krijgt nu de kans om hem een vraag te stellen.

Wie de stukken van onze Secret Footballer tot nu toe gelezen heeft, weet: hij gaat geen onderwerp uit de weg en hij zit niet verlegen om straffe uitspraken. ‘Ik ken weinig spelers die niet gokken op voetbalwedstrijden’, ‘Huichelen is de beste manier om te overleven in eerste klasse’, ‘Voetballers die hun coach betalen om te spelen, dat gebeurt dus écht’, het zijn maar een paar van de ondubbelzinnige statements die de Secret Footballer de afgelopen maanden op ons losliet.

Het concept van een anonieme voetballer die vrijuit praat over de duistere geheimen van het voetbalwereldje komt overgewaaid uit het Verenigd Koninkrijk, dat al jaren in de ban is van zijn eigen Secret Footballer. Hij publiceerde er ondertussen al een paar boeken die tot bestsellers uitgroeiden. Zover is het met onze Secret Footballer nog niet gekomen, maar ook hier is het gissen naar zijn identiteit begonnen. In zijn artikels geeft hij hier en daar namelijk zaken over zichzelf prijs.

Sport/Voetbalmagazine wil zijn lezers nu de kans geven om een vraag te stellen aan de Secret Footballer. Wat moet je daarvoor doen? Stuur je vraag/vragen naar secretfootballer@sportmagazine.be en vermeld je naam en je woonplaats. Een selectie van de beste vragen zullen we aan hem voorleggen. Het interview met de Secret Footballer verschijnt in het nummer van 20 december. Wie weet wordt jouw vraag er wel beantwoord?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier