De ploeg van coach Victor Fernández zorgde voor de sportieve invulling van de feestelijke openingsavond: AA Gent legde tegen VfB Stuttgart een knappe prestatie op de mat. De Duitsers werden met 2-0 huiswaarts gestuurd dankzij goals van Zukanovic en Neto.

Na de wedstrijd zorgde het Gentse broederpaar Stephen en David Dewaele, wereldbekend als 2 Many DJ's, voor het muzikale hoogtepunt. Met een dj-set van een half uurtje brachten ze het nog wat onwennige thuispubliek in extase. Beelden vind je hier:Ook bij de mensen die niet in de Ghelamco Arena binnen geraakten -het galaduel tegen Stuttgart was uitverkocht-, maakte de eerste ontmoeting met het nieuwe stadion indruk. Getuige dit filmpje, the sound of Ghelamco Arena. Een auditief feest voor de ware voetballiefhebber.

De ploeg van coach Victor Fernández zorgde voor de sportieve invulling van de feestelijke openingsavond: AA Gent legde tegen VfB Stuttgart een knappe prestatie op de mat. De Duitsers werden met 2-0 huiswaarts gestuurd dankzij goals van Zukanovic en Neto.Na de wedstrijd zorgde het Gentse broederpaar Stephen en David Dewaele, wereldbekend als 2 Many DJ's, voor het muzikale hoogtepunt. Met een dj-set van een half uurtje brachten ze het nog wat onwennige thuispubliek in extase. Beelden vind je hier: Ook bij de mensen die niet in de Ghelamco Arena binnen geraakten -het galaduel tegen Stuttgart was uitverkocht-, maakte de eerste ontmoeting met het nieuwe stadion indruk. Getuige dit filmpje, the sound of Ghelamco Arena. Een auditief feest voor de ware voetballiefhebber.