Skillza is het eerste technologische eco-systeem gericht op het trainen van technische voetbal skills. Het Skillza eco-systeem draait rond de revolutionaire Skillza voetbal. Een voetbal met ingebouwde sensoren en micro processor die elke balbeweging registreert en live doorzendt naar de Skillza app via bluetooth. Een absolute wereldpremière.

In de (gratis) Skillza apps heb je een ruim aantal technische voetbal skills. Skills voor spelers van elk niveau om hun technische vaardigheden te trainen. Skillza zal je prestaties accuraat meten en kwantificeren. Je ziet live de frequentie van je baltoetsen tijdens de verschillende skills. Je resultaten gaan naar een database waar je de evolutie in de verschillende skills kan opvolgen.

Voor de voetballer is er de Skillza app die gericht is op de leefwereld van de (jonge) voetballers anno 2019. Ze kunnen hun scores vergelijken met die van vrienden en teamgenoten online, ze kunnen zelfs coole videos maken met daarin live scores. Ideaal om te delen op sociale media. Technische voetbal training was nog nooit zo cool en zo efficiënt. Meer informatie op www.skillzafootball.com.

Speel hieronder mee en maak kans op 1 van de 5 Skillza voetballen!

Skillza is het eerste technologische eco-systeem gericht op het trainen van technische voetbal skills. Het Skillza eco-systeem draait rond de revolutionaire Skillza voetbal. Een voetbal met ingebouwde sensoren en micro processor die elke balbeweging registreert en live doorzendt naar de Skillza app via bluetooth. Een absolute wereldpremière. In de (gratis) Skillza apps heb je een ruim aantal technische voetbal skills. Skills voor spelers van elk niveau om hun technische vaardigheden te trainen. Skillza zal je prestaties accuraat meten en kwantificeren. Je ziet live de frequentie van je baltoetsen tijdens de verschillende skills. Je resultaten gaan naar een database waar je de evolutie in de verschillende skills kan opvolgen. Voor de voetballer is er de Skillza app die gericht is op de leefwereld van de (jonge) voetballers anno 2019. Ze kunnen hun scores vergelijken met die van vrienden en teamgenoten online, ze kunnen zelfs coole videos maken met daarin live scores. Ideaal om te delen op sociale media. Technische voetbal training was nog nooit zo cool en zo efficiënt. Meer informatie op www.skillzafootball.com.Speel hieronder mee en maak kans op 1 van de 5 Skillza voetballen!