Sport/Voetbalmagazine
© Sport/Voetbalmagazine

Deze week kan u in Sport/Voetbalmagazine het verhaal van Adrian Doherty lezen. Op zijn zeventiende verjaardag werd hem een vijfjarig profcontract aangeboden door Sir Alex Ferguson - ongezien voor die tijd. Hij was klaar voor de onsterfelijkheid. Toch was het Ryan Giggs die de meest gelauwerde speler aller tijden werd bij Manchester United, werd David Beckham de beroemdste voetballer ter wereld en kennen we Gary Neville, Paul Scholes en vele anderen als stervoetballers.

Het verhaal dat we niet kennen gaat over de speler die, met de wereld aan zijn voeten, stierf na een val in een gracht in Den Haag, een dag voor zijn zevenentwintigste verjaardag.


Sport/Voetbalmagazine geeft 3 exemplaren van het boek over zijn levensverhaal weg.

Deze week kan u in Sport/Voetbalmagazine het verhaal van Adrian Doherty lezen. Op zijn zeventiende verjaardag werd hem een vijfjarig profcontract aangeboden door Sir Alex Ferguson - ongezien voor die tijd. Hij was klaar voor de onsterfelijkheid. Toch was het Ryan Giggs die de meest gelauwerde speler aller tijden werd bij Manchester United, werd David Beckham de beroemdste voetballer ter wereld en kennen we Gary Neville, Paul Scholes en vele anderen als stervoetballers. Het verhaal dat we niet kennen gaat over de speler die, met de wereld aan zijn voeten, stierf na een val in een gracht in Den Haag, een dag voor zijn zevenentwintigste verjaardag. Sport/Voetbalmagazine geeft 3 exemplaren van het boek over zijn levensverhaal weg.