Mathieu van der Poel en Wout van Aert vechten al sinds hun tienerjaren duels uit in de modder en de klei. Van der Poel - gezegend met de wielergenen van zijn beroemde vader en opa - verslaat 'Woutje' aanvankelijk meestal, maar met het verstrijken van de jaren wordt Van Aert groter en sterker en verschuift de balans.

In het najaar van 2020 komt het in hun geliefde Ronde van Vlaanderen tot een ongelooflijke apotheose. Het verschil is drie banddiktes. En de twee totaal verschillende karakters - het zijn ook zeker geen vrienden - zijn nog lang niet klaar.

Wil je zo'n boek kopen, dan kan dat in de boekhandel voor €20 vanaf zaterdag 26 juni. Maar je kan dit boek ook gewoon winnen door te antwoorden op onze wedstrijd- en schiftingsvraag. We geven 5 exemplaren weg! De wedstrijd loopt van vrijdag 25 juni t.e.m. zondag 4 juli, 23u59. Veel succes!

Mathieu van der Poel en Wout van Aert vechten al sinds hun tienerjaren duels uit in de modder en de klei. Van der Poel - gezegend met de wielergenen van zijn beroemde vader en opa - verslaat 'Woutje' aanvankelijk meestal, maar met het verstrijken van de jaren wordt Van Aert groter en sterker en verschuift de balans. In het najaar van 2020 komt het in hun geliefde Ronde van Vlaanderen tot een ongelooflijke apotheose. Het verschil is drie banddiktes. En de twee totaal verschillende karakters - het zijn ook zeker geen vrienden - zijn nog lang niet klaar.Wil je zo'n boek kopen, dan kan dat in de boekhandel voor €20 vanaf zaterdag 26 juni. Maar je kan dit boek ook gewoon winnen door te antwoorden op onze wedstrijd- en schiftingsvraag. We geven 5 exemplaren weg! De wedstrijd loopt van vrijdag 25 juni t.e.m. zondag 4 juli, 23u59. Veel succes!