Geweldige treffer in het duel tussen Houston Dynamo en New England Revolution in de Amerikaanse Major League Soccer. Geen van beide teams had in de eerste helft de weg naar het net van de tegenstander gevonden en dus besloot Adam Moffat meteen na de koffiepauze dat het dan maar tijd was voor een andere aanpak.

Met een fenomenale pegel stelde de Schot zich meteen kandidaat voor de trofee van Doelpunt van het Jaar. Let ook op de uitgelaten reactie van de commentator: 'Een spoor van vlammen achter die bal'. Houston won de match uiteindelijk met 2-1. (KVDA)

Geweldige treffer in het duel tussen Houston Dynamo en New England Revolution in de Amerikaanse Major League Soccer. Geen van beide teams had in de eerste helft de weg naar het net van de tegenstander gevonden en dus besloot Adam Moffat meteen na de koffiepauze dat het dan maar tijd was voor een andere aanpak. Met een fenomenale pegel stelde de Schot zich meteen kandidaat voor de trofee van Doelpunt van het Jaar. Let ook op de uitgelaten reactie van de commentator: 'Een spoor van vlammen achter die bal'. Houston won de match uiteindelijk met 2-1. (KVDA)