Vóór u verkeerde gedachten krijgt: de straten waren speciaal afgezet voor 'Gymkhana Five', het nieuwste stuntfilmpje van de bekende Amerikaanse rallyrijder (44), en dus vrij van voetgangers en verkeer.

In het negen minuten durende filmpje scheurt Block met een Ford Fiesta over een hindernissenparcours in het centrum van de iconische stad in Californië, terwijl hij waanzinnige stunts uithaalt.

Het filmpje staat ruim twee weken op YouTube en is sindsdien al meer dan 23 miljoen keer bekeken. Genieten mag, maar... 'don't try this at home'! (KVDA)

Vóór u verkeerde gedachten krijgt: de straten waren speciaal afgezet voor 'Gymkhana Five', het nieuwste stuntfilmpje van de bekende Amerikaanse rallyrijder (44), en dus vrij van voetgangers en verkeer. In het negen minuten durende filmpje scheurt Block met een Ford Fiesta over een hindernissenparcours in het centrum van de iconische stad in Californië, terwijl hij waanzinnige stunts uithaalt. Het filmpje staat ruim twee weken op YouTube en is sindsdien al meer dan 23 miljoen keer bekeken. Genieten mag, maar... 'don't try this at home'! (KVDA)