Kent u Alvaro Recoba nog? De 36-jarige Uruguayaan die meer dan tien seizoenen het shirt van Inter Milan droeg, speelt sinds 2011 terug in zijn geboorteland. Daar toont hij dezer dagen zijn fenomenale traptechniek bij Nacional Montevideo.

Zo ook in de wedstrijd tegen stadsgenoot Liverpool. 'De Chinees', zoals zijn bijnaam luidt, krulde in de veertiende minuut de bal via een hoekschop in de kruising en maakte zo een vroege achterstand van Nacional ongedaan. De thuisploeg scoorde daarna nog twee keer en won het duel uiteindelijk met 3-1.

Bekijk hieronder de doelpunten, met commentaar van een gepassioneerde reporter. (KVDA)

Kent u Alvaro Recoba nog? De 36-jarige Uruguayaan die meer dan tien seizoenen het shirt van Inter Milan droeg, speelt sinds 2011 terug in zijn geboorteland. Daar toont hij dezer dagen zijn fenomenale traptechniek bij Nacional Montevideo. Zo ook in de wedstrijd tegen stadsgenoot Liverpool. 'De Chinees', zoals zijn bijnaam luidt, krulde in de veertiende minuut de bal via een hoekschop in de kruising en maakte zo een vroege achterstand van Nacional ongedaan. De thuisploeg scoorde daarna nog twee keer en won het duel uiteindelijk met 3-1. Bekijk hieronder de doelpunten, met commentaar van een gepassioneerde reporter. (KVDA)