Hoe Europees marathonkampioen Koen Naert zijn emotionele rugzak leegde

In zijn eerste marathon sinds zijn Europese titel vorige zomer in Berlijn verbeterde Koen Naert vandaag in Rotterdam zijn persoonlijk record met maar liefst 2 minuten en 12 seconden. Zijn succes schreef hij onlangs in Sport/Voetbalmagazine onder meer toe aan tau-coaching. Drie vragen daarover aan transformatiecoach Evelyne Desouter.

Uit het magazine

Márquez-Lorenzo: vuurwerk in de Moto GP

Marc Márquez, vijf wereldtitels, en Jorge Lorenzo, drie wereldtitels, rijden dit seizoen voor het eerst in dezelfde ploeg. Maar bij het Repsol Honda Team vrezen ze een bitse concurrentiestrijd tussen de twee Spaanse tenoren in de MotoGP.

Kooivechter Conor McGregor kondigt pensioen aan

De Ierse kooivechter Conor McGregor (30) heeft een punt gezet achter zijn roerige sportcarrière. Hij zorgde in 2016 voor een primeur door als eerste in de MMA, een combinatie van verschillende vechtvormen en technieken, wereldkampioen te worden in verschillende gewichtsklassen.

James Harden schrijft NBA-geschiedenis

James Harden, de sterspeler van de Houston Rockets, is erin geslaagd in één seizoen tegen alle 29 andere ploegen minstens 30 punten te maken. Een primeur in de geschiedenis van de NBA.