Hughes zakte na het ongeluk in elkaar en verkeerde sindsdien in kritieke toestand. Een spoedoperatie heeft niet meer mogen baten. Volgens de teamdokter van de Australische nationale ploeg was hij sinds het ongeluk nooit meer bij bewustzijn, meldt de BBC.

Slag gemist

De beelden van het ongeluk waren niet bepaald prettig. Hughes miste zijn slag en kreeg de bal linksonder in het gezicht. Hij zakte in elkaar en moest minutenlang mond-op-mond-beademhaling krijgen, voor een helikopter op het veld kon landen om hem te transporteren naar het ziekenhuis.

Hughes speelde op het moment van de feiten voor South Australia in een wedstrijd tegen New South Wales in Sydney. (Belga/KVDA)

Opgelet: gevoelige beelden

Hughes zakte na het ongeluk in elkaar en verkeerde sindsdien in kritieke toestand. Een spoedoperatie heeft niet meer mogen baten. Volgens de teamdokter van de Australische nationale ploeg was hij sinds het ongeluk nooit meer bij bewustzijn, meldt de BBC.De beelden van het ongeluk waren niet bepaald prettig. Hughes miste zijn slag en kreeg de bal linksonder in het gezicht. Hij zakte in elkaar en moest minutenlang mond-op-mond-beademhaling krijgen, voor een helikopter op het veld kon landen om hem te transporteren naar het ziekenhuis. Hughes speelde op het moment van de feiten voor South Australia in een wedstrijd tegen New South Wales in Sydney. (Belga/KVDA)