De Super Bowl, Amerika's sportevent dat astronomisch hoge kijkcijfers haalt, ongeveer 100 miljoen, eindigde dit jaar in een spannende strijd tussen de Ravens uit Baltimore en 49'ers uit San Francisco. De 49'ers moesten uiteindelijk de duimen leggen tegen de Ravens met 34-31.

De Super Bowl is de finale van de Americal Football-competitie, de National Football League (NFL). Dit jaar vond de sportwedstrijd onder de sportwedstrijden plaats in de Mercedes Benz-Superdrome in New-Orleans. De Ravens volgen de New York Giants op, zij versloegen vorig jaar de New England Patriots.

StroompanneDe wedstrijd werd een half uur onderbroken door een stroomtekort, waardoor er geen licht was in het stadion.

Zangeres Beyoncé verzorgde het optreden tijdens de half time. De Baltimore Ravens mogen zich alvast verwachten aan een bezoekje aan het Witte Huis. First Lady Michele Obama liet via Twitter alvast weten dat ze Amerika's nieuwe helden welkom heet. (Belga/EA)

De Super Bowl, Amerika's sportevent dat astronomisch hoge kijkcijfers haalt, ongeveer 100 miljoen, eindigde dit jaar in een spannende strijd tussen de Ravens uit Baltimore en 49'ers uit San Francisco. De 49'ers moesten uiteindelijk de duimen leggen tegen de Ravens met 34-31. De Super Bowl is de finale van de Americal Football-competitie, de National Football League (NFL). Dit jaar vond de sportwedstrijd onder de sportwedstrijden plaats in de Mercedes Benz-Superdrome in New-Orleans. De Ravens volgen de New York Giants op, zij versloegen vorig jaar de New England Patriots. StroompanneDe wedstrijd werd een half uur onderbroken door een stroomtekort, waardoor er geen licht was in het stadion. Zangeres Beyoncé verzorgde het optreden tijdens de half time. De Baltimore Ravens mogen zich alvast verwachten aan een bezoekje aan het Witte Huis. First Lady Michele Obama liet via Twitter alvast weten dat ze Amerika's nieuwe helden welkom heet. (Belga/EA)