Op het EK basketbal in Litouwen hebben de Belgian Lions ook hun tweede groepswedstrijd verloren. Na een gelijkopgaande wedstrijd toonde Bulgarije zich nipt te sterk: 68-65.

Sam Van Rossom, de point guard van Zaragoza, was met 17 punten topscorer bij België, de Amerikaanse Bulgaar Earl Rowland deed nog beter met 22 punten.

Zowel België als Bulgarije had gisteren zijn eerste groepswedstrijd verloren, tegen respectievelijk Georgië en Slovenië. België telt nu twee punten in groep D, Bulgarije gaat voorlopig aan de leiding met 3 punten.

De Lions spelen hun volgende groepswedstrijd zaterdag tegen Rusland, zondag wacht Slovenië en maandag is er de laatste groepswedstrijd tegen Oekraïne. België moet bij de eerste drie eindigen om door te stoten naar de volgende ronde. (Belga/KVDA)

Op het EK basketbal in Litouwen hebben de Belgian Lions ook hun tweede groepswedstrijd verloren. Na een gelijkopgaande wedstrijd toonde Bulgarije zich nipt te sterk: 68-65. Sam Van Rossom, de point guard van Zaragoza, was met 17 punten topscorer bij België, de Amerikaanse Bulgaar Earl Rowland deed nog beter met 22 punten. Zowel België als Bulgarije had gisteren zijn eerste groepswedstrijd verloren, tegen respectievelijk Georgië en Slovenië. België telt nu twee punten in groep D, Bulgarije gaat voorlopig aan de leiding met 3 punten. De Lions spelen hun volgende groepswedstrijd zaterdag tegen Rusland, zondag wacht Slovenië en maandag is er de laatste groepswedstrijd tegen Oekraïne. België moet bij de eerste drie eindigen om door te stoten naar de volgende ronde. (Belga/KVDA)