Nederland stond voor de laatste groepswedstrijd tegen Letland op de tweede plaats. Winst tegen Letland verzekerde de Nederlanders van een plaats in de halve finales, verlies degradeerde hen tot een vierde plaats, na de Letten, en een kwartfinale.

Letland kende dinsdag de betere start en stond nagenoeg de hele partij op voorsprong. Uiteindelijk was de eindstand na 10 minuten 22 tegen 18.

De Belgian Lions mogen door hun tweede plaats in de groep dinsdagavond rusten. Pas woensdag komen ze net als groepsleider Servië weer in actie in de halve finales. Daarin komen de Lions uit tegen de winnaar van het duel tussen Letland en Japan.

De nummers drie tot en met zes van de groepsfase gaan door naar de kwartfinales. Naast Nederland, Letland en Japan, gaat het nog om Rusland (ROC). Polen en China zijn uitgeschakeld.

Nederland stond voor de laatste groepswedstrijd tegen Letland op de tweede plaats. Winst tegen Letland verzekerde de Nederlanders van een plaats in de halve finales, verlies degradeerde hen tot een vierde plaats, na de Letten, en een kwartfinale.Letland kende dinsdag de betere start en stond nagenoeg de hele partij op voorsprong. Uiteindelijk was de eindstand na 10 minuten 22 tegen 18.De Belgian Lions mogen door hun tweede plaats in de groep dinsdagavond rusten. Pas woensdag komen ze net als groepsleider Servië weer in actie in de halve finales. Daarin komen de Lions uit tegen de winnaar van het duel tussen Letland en Japan.De nummers drie tot en met zes van de groepsfase gaan door naar de kwartfinales. Naast Nederland, Letland en Japan, gaat het nog om Rusland (ROC). Polen en China zijn uitgeschakeld.