Noorwegen heeft vandaag op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse PyeongChang de gouden medaille veroverd op de 4x5 kilometer langlaufen voor vrouwen. Marit Björgen mag daardoor een dertiende olympische medaille aan haar indrukwekkende palmares toevoegen. Ze evenaart zo het record van haar landgenoot en biatleet Ole Einar Björndalen.

Noorwegen (Oestberg, Jacobsen, Haga, Björgen) haalde het in de estafette voor Zweden (Haag, Kalla, Andersson, Nilsson) en de olympische atleten van Rusland (Nepryaeva, Belorukova, Sedova, Nechaevskaya).

Noorwegen heeft vandaag op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse PyeongChang de gouden medaille veroverd op de 4x5 kilometer langlaufen voor vrouwen. Marit Björgen mag daardoor een dertiende olympische medaille aan haar indrukwekkende palmares toevoegen. Ze evenaart zo het record van haar landgenoot en biatleet Ole Einar Björndalen.Noorwegen (Oestberg, Jacobsen, Haga, Björgen) haalde het in de estafette voor Zweden (Haag, Kalla, Andersson, Nilsson) en de olympische atleten van Rusland (Nepryaeva, Belorukova, Sedova, Nechaevskaya).