De jongste van de Williams-zussen verzwikte woensdag haar enkel in haar wedstrijd van de tweede ronde op het toernooi van Brisbane. De 30-jarige Amerikaanse moest daarna forfait geven voor haar kwartfinale tegen de Slovaakse Daniela Hantuchova.

"Dag twee van mijn herstel, en het gaat een stuk beter met me", twitterde Williams vanochtend. "Een atleet zijn veronderstelt opofferingen, discipline en passie. Je kan niet winnen zonder hard te werken, ik zal dit overwinnen", klonk het in een nieuwe tweet enkele uren later.

De Australian Open, het eerste grandslamtoernooi van het seizoen, begint op 16 januari. Williams won het toernooi al vijf keer. (Belga/KVDA)

De jongste van de Williams-zussen verzwikte woensdag haar enkel in haar wedstrijd van de tweede ronde op het toernooi van Brisbane. De 30-jarige Amerikaanse moest daarna forfait geven voor haar kwartfinale tegen de Slovaakse Daniela Hantuchova. "Dag twee van mijn herstel, en het gaat een stuk beter met me", twitterde Williams vanochtend. "Een atleet zijn veronderstelt opofferingen, discipline en passie. Je kan niet winnen zonder hard te werken, ik zal dit overwinnen", klonk het in een nieuwe tweet enkele uren later. De Australian Open, het eerste grandslamtoernooi van het seizoen, begint op 16 januari. Williams won het toernooi al vijf keer. (Belga/KVDA)