'We wilden onze wedstrijd tegen de Britten niet verliezen en ons toernooi zo op een erg onaangename manier beginnen', klonk het bij de bondscoach. 'Ik zag nog niet het beste Belgische team, we waren niet constant genoeg. Ik ben blij met onze gelijkmaker. We hebben nog alles in handen om onze groep te winnen'.

Dinsdag botsen de Lions in hun tweede duel in groep B op China, dat zich zondag kranig verweerde tegen Maleisië. 'Ik heb enkele video's van hun deelname aan de voorbije Aziatische Spelen, maar het is de ploeg waar we de minste informatie over hebben. Ik heb wel gezien dat ze vinnige spelers hebben. Wij hebben meer kwaliteiten, maar we mogen hen zeker niet onderschatten.'

'Ik voel in ieder geval dat de spelers scherper worden en het doel is om te blijven groeien in het toernooi om zo in de kwartfinales ons beste niveau te halen', aldus Delmee.

De top vier van elke groep stoomt door naar de kwartfinales, waar er met rechtstreekse uitschakeling gespeeld wordt. Om zeker te zijn van kwalificatie voor de Olympische Spelen van volgend jaar in het Braziliaanse Rio de Janeiro, moeten de Red Lions in de top drie van het toernooi eindigen. (Belga/KVDA)

'We wilden onze wedstrijd tegen de Britten niet verliezen en ons toernooi zo op een erg onaangename manier beginnen', klonk het bij de bondscoach. 'Ik zag nog niet het beste Belgische team, we waren niet constant genoeg. Ik ben blij met onze gelijkmaker. We hebben nog alles in handen om onze groep te winnen'. Dinsdag botsen de Lions in hun tweede duel in groep B op China, dat zich zondag kranig verweerde tegen Maleisië. 'Ik heb enkele video's van hun deelname aan de voorbije Aziatische Spelen, maar het is de ploeg waar we de minste informatie over hebben. Ik heb wel gezien dat ze vinnige spelers hebben. Wij hebben meer kwaliteiten, maar we mogen hen zeker niet onderschatten.' 'Ik voel in ieder geval dat de spelers scherper worden en het doel is om te blijven groeien in het toernooi om zo in de kwartfinales ons beste niveau te halen', aldus Delmee. De top vier van elke groep stoomt door naar de kwartfinales, waar er met rechtstreekse uitschakeling gespeeld wordt. Om zeker te zijn van kwalificatie voor de Olympische Spelen van volgend jaar in het Braziliaanse Rio de Janeiro, moeten de Red Lions in de top drie van het toernooi eindigen. (Belga/KVDA)