Michael Spicer is een Britse comedian die zichzelf op Twitter omschrijft als 'an impressively consistent disappointment'.

De laatste dagen pakt hij op Twitter uit met een aantal fel gesmaakte video's waarbij zijn alter ego 'Daniel Smeeth, The Unrehearsed Voiceover Artist' uit de losse pols commentaar geeft op een aantal olympische disciplines die niet altijd even bekend zijn bij het grote publiek.

Zo legt hij onder meer de link tussen de prestatie van het Griekse duo synchroonzwemsters en uitslag van het brexit-referendum. 'Kijk hoe ze met gestrekte benen het water doen opspatten, het toont hoe boos ze zijn op de wereld.'

Verder maakt hij zich druk over de grootte van de bal in het hockey. 'Ik zie niet wat er gebeurt, maar ze zijn duidelijk aan het vieren.'

Hij stelt zich ook vragen over het dansen van een paard tijdens de dressuur. 'Dit doet me denken aan het laatste huwelijk waar ik op aanwezig was'.

'Ik heb nog nooit een boksmatch gezien', verklapt hij voor hij te weten komt waar de uitdrukking 'de handdoek gooien' vandaan komt.

(JH)

Michael Spicer is een Britse comedian die zichzelf op Twitter omschrijft als 'an impressively consistent disappointment'.De laatste dagen pakt hij op Twitter uit met een aantal fel gesmaakte video's waarbij zijn alter ego 'Daniel Smeeth, The Unrehearsed Voiceover Artist' uit de losse pols commentaar geeft op een aantal olympische disciplines die niet altijd even bekend zijn bij het grote publiek. Zo legt hij onder meer de link tussen de prestatie van het Griekse duo synchroonzwemsters en uitslag van het brexit-referendum. 'Kijk hoe ze met gestrekte benen het water doen opspatten, het toont hoe boos ze zijn op de wereld.'Verder maakt hij zich druk over de grootte van de bal in het hockey. 'Ik zie niet wat er gebeurt, maar ze zijn duidelijk aan het vieren.'Hij stelt zich ook vragen over het dansen van een paard tijdens de dressuur. 'Dit doet me denken aan het laatste huwelijk waar ik op aanwezig was'.'Ik heb nog nooit een boksmatch gezien', verklapt hij voor hij te weten komt waar de uitdrukking 'de handdoek gooien' vandaan komt.(JH)