In Milwaukee haalden de Bulls hun achtste overwinning op rij tegen de verrassend sterke Bucks. "Als kind zijn dat de dingen waar je van droomt. Je speelt op verplaatsing tegen een ploeg die alles in de strijd werpt en dan werp je zo'n bal," zei 23-jarige Bullsspeler op de website van de NBA.

"Het was net als in een film. Je werpt de bal in de allerlaatste seconden. Je hoort het eindsignaal en ziet de bal in de mand vallen. Het moet een ongelooflijk gevoel zijn om zo'n worp te nemen. Ik ben blij dat hij in mijn team zit," zei de Franse Bullsploegmaat Joakim Noah op NBA.com. (SB)

In Milwaukee haalden de Bulls hun achtste overwinning op rij tegen de verrassend sterke Bucks. "Als kind zijn dat de dingen waar je van droomt. Je speelt op verplaatsing tegen een ploeg die alles in de strijd werpt en dan werp je zo'n bal," zei 23-jarige Bullsspeler op de website van de NBA. "Het was net als in een film. Je werpt de bal in de allerlaatste seconden. Je hoort het eindsignaal en ziet de bal in de mand vallen. Het moet een ongelooflijk gevoel zijn om zo'n worp te nemen. Ik ben blij dat hij in mijn team zit," zei de Franse Bullsploegmaat Joakim Noah op NBA.com. (SB)