Het ministerie van Binnenlandse Zaken werd veroordeeld tot het betalen van de juridische kosten voor de eerste zaak van de federale rechtbank. Toen werd de oorspronkelijke annulering van het visum van de tennisster vernietigd.

Djokovic heeft tijdens zijn carrière meer dan 145 miljoen euro aan prijzengeld vergaard. Hij werd veroordeeld tot het betalen van de kosten van zijn mislukte poging om het ministerieel besluit om het land te verlaten ongedaan te maken. 'Hopelijk komen ze uit op een nulsaldo', zei minister van Binnenlandse Zaken Michael Pezzullo tijdens de hoorzitting.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken werd veroordeeld tot het betalen van de juridische kosten voor de eerste zaak van de federale rechtbank. Toen werd de oorspronkelijke annulering van het visum van de tennisster vernietigd. Djokovic heeft tijdens zijn carrière meer dan 145 miljoen euro aan prijzengeld vergaard. Hij werd veroordeeld tot het betalen van de kosten van zijn mislukte poging om het ministerieel besluit om het land te verlaten ongedaan te maken. 'Hopelijk komen ze uit op een nulsaldo', zei minister van Binnenlandse Zaken Michael Pezzullo tijdens de hoorzitting.